martes, 2 de marzo de 2010

ALS 6 ANYS

La iniciativa de Jesús M. Tibau de rescatar un escrit seu dels 9 anys, m'ha dut a cercar els dos únics quaderns que tinc guardats de la meva infantesa. Tenia 6 anys i escrivia coses com aqueta: "Dia 23 de marzo de 1981
¿Cómo se hace una pelota de trapo? Con trapos
¿Qué te gusta coleccionar? Dibujos
¿Lees historietas? Sí. ¿Cuáles? Fatin
Cuenta la última historia que has leido
De el padre de zipi i zape que pesaba ciento vinte kilos y sus hijos le regalaron una balanza y hacia Futin y se adelgazó y para celebrarlo corrieron toda la familia pero padre de zipi i zape se cayo y lo llevan a son dureta y cuando se peso estava gordo y regañó ha los niños".


També dibuixava aquestes altres.
Escriptora o dibuixant? Filòloga anglesa està clar que no.

11 comentarios:

Clidice dijo...

no sé perquè a nosaltres ens tenien arxiprohibides les llibretes de dues ratlles ... coses de les monges :( molt divertit el teu "Tom Sajer" :)

Frannia dijo...

Ton, Clidice, Ton, que queda més com amb accent de Carabanchel. Per cert, darrerament, cada cop que entro al teu blog m'entra una espècie de virus: se'm multiplica la pàgina i no hi ha manera de tancar-la. Ningú altre t'ho ha comentat? Darrerament ja no entro per això, perquè he de reiniciar cada cop :(

Clidice dijo...

Doncs no, ningú no me n'ha dit res :( que estrany. Perquè a mi no em passa tampoc quan entro des d'altres pc's. Has provat de fer-ho amb un altre navegador?

Frannia dijo...

No, supòs que aquesta és la clau perquè també em passa a blocs com el de la Violette, Novesflors, Col·lecció de moments...bé, ja ho veurem...

sargantana dijo...

precios i encantador...
tindrem que rebuscar dons...
un peto

joanfer dijo...

Quina gràcia! Doncs ja feies un lletra ben maca amb sis anyets!
Jo em sembla que no tinc res de fa tants anys. Em sembla que hauré de buscar al calaix desastre dels records que tinc... ;)

p.d. Lo de "la gallina pone huevos" és boníssim!! jajajaj

Frannia dijo...

:) sí, Sargantana, aquestes coses són especials. Curiosa ja llavors la meva obsessió pels quilos.

Joanfer, crec que feia millor la lletra abans que no ara. I sí, tantes repeticions no sé si tenien massa sentit per a una obvietat com aqueixa. Clar que potser avui en dia hi ha més d'un nin que escriuria: "el supermercado pone huevos" :)

novesflors dijo...

Doncs a mi el teu dibuix em sembla encantador.

Ei, Frannia, a mi també em passa això que tu comentes però no amb uns blogs concrets sinó de vegades, amb qualsevol blog, perquè sí... no ho entenc...

Frannia dijo...

Ah, Novesflors, necessitam l'opinió d'un informàtic! bé, no ens queda altra que continuar així...
Per cert, no tinc ni idea quina historieta era aquesta que deia: "Fatin". A algú li sóna qualque còmic amb aquest títol?. És curiós perquè record perfectament la historieta del zipi i el zape que explic, però això de "Fatin" ni idea!

Assumpta dijo...

Doncs a mi m'ha encantat això de que al pare de Zipi i Zape el van portar a Son Dureta ;-))

Ah, i no calia que posessis la transcripció! Es llegeix perfectament... una lletra maquíssima per tenir sis anyets :-)

M'ha fet gràcia! Buscaré si trobo alguna coseta meva, però no ho crec :-)

Frannia dijo...

Ei, sí, Assumpta, en aquell temps a Mallorca sols havia un hospital: Son Dureta i dubto que jo sabès la paraula "hospital". Era com els iogurs, que durant molt de temps es van dir danones :) Ai, com hem canviat.
Per cert, tu ets una altra Assumpta! Gràcies per la visita