jueves, 9 de julio de 2009

HÀBITS

Escoltava aquesta cançó i no he pogut evitar pensar en tu.
Llegia Marina i no he pogut evitar pensar en tu: “…els hàbits ens ajuden. Ens permeten realitzar amb facilitat –o al menys amb més soltura-el que sense ells seria molt costós. Si tinc l’hàbit de la lectura, llegiré sense esforç. I si tinc l’hàbit de l’ordre, no tendré que perdre hores cercant un paper. I si tinc l’hàbit de la distinció, no m’encallaré en coses mesquines. Tradicionalment s’han anomenat virtuds a allò que són hàbits i faciliten la posada en pràctica de les solucions més inteligents per als nostres problemas…”
Com convertir idò els desitjos o els propòsits en hàbits?
Conduia de cap a casa i pensava: estic cansada, però trobaré un moment per escriuré al blog. Hàbit o addicció?

3 comentarios:

Baraula dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Baraula dijo...

Bona pregunta. Definitivament, en Marina no pot esperar més, però acab de començar en Murakami fa dos dies, i "Anatomia de la por" caurà la setmana que ve si aquest temps estiuenc ho permet, i l'addicció o hàbit de perdre'm per la xarxa no em distreuen de les meves lectures en format paper.

Baraula dijo...

Frannia, som jo mateixa que m'he autosuprimit, t'havia enviat el mateix comentari dues vegades, coses de l'hàbit de pitjar dues vegades el botó esquerre del ratolí i escric des d'un ordinador que no és el meu... ;-)