martes, 11 de agosto de 2009

EL MEU AMIC?

Recuper aquest escrit de fa 2 anys, avui que he estat a punt de fer esvair aquest mur que ja i encara ens separa. Però tanmateix ja no se m'omplen els ulls de llàgrimes perquè cada cop ets més desconegut. Jo ho sabia que no m'ho posaries fàcil...

T'ENTREVEUS
frannia 11 Maig, 2007 21:29
Hem criat una amistat sincera, com un mar adolescent, plena d'ones de riures i malifetes salades, i crec que l'hem fet créixer fins ara i l'hem cuidat com si fos una cala verge a protegir, una blava Mondragó desdibuixada. Mai he tingut secrets per a tu des d'aquell matí d'estiu quan ens vam trobar, i crec que tampoc tu n'has tengut per a mi. M'has parlat mil vegades d'intimitats, de pors i de desitjos; quan tu dèies "amor" jo tremolava perquè sabia que em regalaves un bocí d'ànima, vestit d'ironia i humor negre, quelcom més important del que les teves bromes anunciaven. I que allò era un pacte intern, almanco per a mi, de fidelitat. No importava que mai haguessim estat junts a Marraquesh, ni que no hagués vingut mai a la cala que t'havia surat. Per a mi, tenir-te d'amic era un convit a estimar-te. I a pesar que enterrarem les besades que mai ens donarem, a pesar que mai ballarem a la llum de cap espelma el Den Itan Nisi de na Maria del Mar, tot és com sempre: som amics, dues illes connectades per la confessió que em feres un dia de que si no fossis homosexual t'hauries enamorat de mi. T'entreveus en moltes coses belles, en molts records, creu-me i a pesar de la distància, i passi el que passi en les nostres vides, vull que sàpigues, creu-me, que per suposat t'estim.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

十年大陸越南新娘介紹經驗,合法的婚姻介紹機構,嚴肅,專業的婚姻介紹網站,擁有台灣多家外籍新娘婚姻協會人員合作,本網站是由大陸當地台灣媒人所設立,位於廣西省,臨近越南河內,娶外籍新娘通過本站直接到異國娶親,省掉台灣外籍新娘婚姻仲介中間環節,可以節省費用,全台各地都有我們所服務過的客人,如有需要可提供電話詢問,我們的口碑經的起檢驗,也可為你推薦台灣合法信譽好的婚姻協會人員為你服務,希望通過我們讓你以最經濟實惠的方式找到理想的伴侶,能夠為有緣人牽線搭橋,異國姻緣一線牽,歡迎以婚姻為目的,具備嚴肅婚姻心態,有責任感,有心想娶外籍新娘的台灣單身男士與我們聯繫,我們將誠心為您服務!
外籍新娘
大陸新娘
越南新娘
東北新娘
廣西新娘
吉林新娘
福建新娘
中國新娘>>>參考網站

Jesús M. Tibau dijo...

aquest darrer comentari té uns frases subordinades molt mal construïdes

Pere dijo...

Cuando escribimos un correo-e a una persona especial para nosotros,pensamos un poco lo que vamos a escribir y no lo hacemos tan abiertamente por miedo a "un hacker o a que la estúpida máquina, por puro capricho, lo mande a otra dirección electrónica o vaya directo al ciberespacio", como dice el narrador de EL AMOR INTANGIBLE, del escritor René Avilés Fábila. Desafortunadamente, aquellos tiempos del envío de cartas por correo postal se han quedado en el recuerdo. Ahora llegan correos-e y está bien, pero aquella magia de las cartas con papel de color o alguna figura con el sello personal o perfumadas, ya se ha ido.
UN E-MAIL TIENE VENTAJAS:SI TE PRODUCE MALESTAR LO BORRAS. ¡"DELETE", LA VIDA SIGUE!

Mortadel.la dijo...

"...tot és com sempre: som amics, dues illes connectades per la confessió que em feres un dia de que si no fossis homosexual t'hauries enamorat de mi. T'entreveus en moltes coses belles, en molts records, creu-me i a pesar de la distància, i passi el que passi en les nostres vides, vull que sàpigues, creu-me, que per suposat t'estim." Que bonic aquest fragment. Unes paraules precioses...

Frannia dijo...

Aquest primer comentari, Jesús, ja m'està començant a tocar els dallonses.
Pere, Mortadel·la, benvinguts. Pens, Pere, que la carta postal també la pots rompre i punt. La permanència o l'absència de les coses quasi sempre depèn de nosaltres.
Mortadel·la, potser fos bell; la llàstima és que, 2 anys després, i per motius de pes, cada cop aquest "per suposat t'estim" perd força.

Baraula dijo...

Sabia que quan tornés trobaria escrits catàrtics... per això m'encanta llegir-te.
Salut i fins aviat!