viernes, 31 de julio de 2009

URBAN SPA


La sala termal era buida, però vam haver de seguir el protocol i posar-nos les xancles i els gorrets de plàstic, suposadament més higiènics. Semblava que des del darrera de l'escenari pedregós de poliespan, les falgueres i els bambús de plàstic, havia d'aparéixer en qualsevol moment una indonèsia vestida amb flors de lotus o un discret balinés de blanc immaculat. L'aigua tèbia, en forma de dutxa quotidiana, ens inicià cap a un itinerari de bombolles, alternància d'aigües fredes i calentes, vapor sec, vapor d'eucaliptus, brancals d'aigua dirigida a les cervicals, les dorsals, als bessons de les cames, als peus. No estàvem massa atractius amb aquells gorrets estrets, que ens donaven aspecte extraterrestre, els banyadors que s'inflaven per la pressió de les bombolles amenaçant fugir dels nostres cossos, la pell del rostre congestionada per la calor humida, els membres descol·locats sense gràcia, però l'indubtable ambient d'intimitat ens allunyà del relax. No va quedar més remei que submergir-se dins la piscina amb aigua a 10ºC per superar-ho.
Unes hores després, la calma illa es convulsionava i ja ningú caminava tranquil. La certesa que a qualsevol lloc pot haver perill mortal és tan òbvia com angoixant. Alló fotut és que la sensació de tenir el cos dividit en petites partícules d'aigua, expansionat per l'univers, no sigui fruit d'un plaer balneàric, sinó real i cert i que el teu cos aparegui fet bocins sobre la copa d'un pi. Fotut i indescriptiblement trist.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

心安居家看護
心安居家看護中心提供:看護居家看護照顧醫院看護照顧,是合法登記專業看護中心,為政府立案,希望給客戶滿意照顧病患,緊急臨時找看護,上網關鍵字,奇摩yahoo或中華Google心安居家看護中心,醫院看護-台大、國泰、中華、慈濟、三軍、榮總、馬偕教友、陽明醫院、皆可服務陽光看護,照顧細心,慈愛心,關懷心。

看護居家看護看護中心看護照顧定期看護短期看護>>>參考網站

Anónimo dijo...

molt intiresno, gracies