domingo, 4 de enero de 2009

ELS INNOCENTS


Fa temps que em vaig proposar no fer cap escrit de caire polític o ideològic a aquest blog, una proposiicó altament absurda, car la ideologia vessa i transpira. Em sento més còmode despullant la meva ànima, ja veis, que fent de cronista de la vida externa potser perquè aquesta darrera encara em sembla més absurda. Però avui no puc estar de dir algunes paraules sobre Gaza. Basta llegir qualsevol diari per trobar-hi columnes, cartes al director o editorials encertades. La meva veu és infíma, però tot i això, vull condemnar-ho. Si tots vam ser espectadors passius de la guerra a Irak, també ara ho som d'aquest altre genocidi. Està clar que tanta rapidesa d'atac ve per apurar els dies abans de la pressa de possessió d'Obama. Res ha canviat des de l'Edat Mitjana, en realitat. Això no deixa de ser una incursió del noble de torn a terres per conquerir. I no deixa de ser, com sempre, una matança d'innocents. Que no em convoquin a manifestacions absurdes, que no em manegin més com un titella. Tanmateix faran el que els hi passi pels dellonses, un i altre cop, sobre tots els innocents, nins, vells, dones, homes tranquils, anònims, que l'únic que esperen és protecció d'un estat, d'un Déu, de la Vida...

8 comentarios:

Jesús M. Tibau dijo...

malgrat tot no ens hem de deixar caure en la impotència i fer sentir la nostra repulsa, tot i que la nostra veu sigui en aparença minúscula

chamb dijo...

destruir inocència no té perdó.

Garbí24 dijo...

El més greu de tot , es que molts infants no arribaran mai a saber el perque de tantes penuries . Tenim més informació nosaltres que els qui ho estan visquen .

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Jo també volia evitar parlar de política o actualitat (quina paraula més insignificant) en el meu bloc, però com dius, la ideologia vessa per tots costats.

En tot conflicte es fa difícil entendre la violència envers tot el que és l'altre. I els nens son l'expressió més pura i innocent d'aquest "altre"

Anónimo dijo...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
Farming Net

Anónimo dijo...

See you in these things, I think, I started feeling good!
Sports Net