viernes, 12 de diciembre de 2008

MÀGIA

Veure màgia on no n'hi ha, en la seva justa mesura, a vegades és necessari. Jo no perd el contacte amb la realitat, però m,agrada creure en els senyals. I a vosaltres? Veis alicorns o cavalls?

5 comentarios:

Carme Rosanas dijo...

Doncs no gaires, a vegades els veig a toro passat, quan ja han passat les coses, dic: "Ostres!" si... aquell dia... O sigui que potser els veig, però no en faig cas. I l'experiència em va dient que n'hauria de fer. Va per què no ens en expliques alguna de magia o d'unicorn?

Poeta per un dia dijo...

...la màgia és a les petites coses, sovint... no ens meravellem per una posta de sol, o per l'aigua que regalima pel vidre, quan plou, o per la forma com la llum entra per les escletxes de la fusta?... però hi ha senyals que són inequívoques... que, quan les veiem, intuim la presència de vertadera màgia....

... petonets!

Anónimo dijo...

En aquesta imatge la màgia és al cavall dels fons. Clikau sobre la foto i el veure-ho si no l'heu vist. Quan vaig fer-la no el veia i de sobte el tenia damunt. Per cert, em va saludar com va veure que jo partia (en el seu idioma, no penseu que estic psicòtica). Així que podriem dir que, efectivament, Poeta, la màgia està en les petites coses que sovint passen desapercebudes, com el cavall num. 2

Anónimo dijo...

Errada ortogràfica, com és habitual en mi: no els senyals, sinó les senyals. No sé si és a tot el territori català o només a Balears que se li diu senyals (masculins) als collons :)

novesflors dijo...

Sí que és màgica la foto, si no cliques damunt no es veu el segon cavall, tan petitet.
Ací, al País Valencià, la gent gran també utilitza "senyal" per referir-se a "testicle", sobretot si s'està parlant d'un animal o també d'un nen però no si hom es refereix a un home madur.
De tota manera, "senyal", en qualsevol de les accepcions és masculí, segons resa al diccionari. De vegades l'utilitzem com a femení quan parlem col·loquialment però és per influència del castellà, llengua que tenim al voltant tothora.
La foto és magnífica.