miércoles, 30 de abril de 2008

AVUI ESTIC CONTENTA


Avui he comprat una margalidera d'aqueixes que repten i emblanquinen la terra, dos rosers grocs de flors grans, dues boques de lobo avellutades i 30 l. de terra bona.

Avui he parlat de l'amor i l'orgull, amb paraules d'aquestes que el vent fa volar.

Avui he pensat en escriure aquest post dirigit a ell i cridar-li el que no vol escoltar, però finalment no ho faig, certament no es pot obligar a estimar.

Avui he passat pel meu antic carrer i he saludat els veïnats. Trob a faltar el seu control, el seu interès, potser una manera d'amor.

Avui he rebut correu d'amics anyorats i un llibre pagat que parla de belles i bèsties.

Avui m'he engrescat en el compromís de participar en un grup de lectura, cosa que necessit perquè fa massa temps que no llegesc de debò.

Avui he explicat com muntar una empresa a un grapat de joves desganats i avorrits. Pero n'E., en V. i en S. m'han fet riure, com cada dia que els tinc.

Avui he sabut que el petit conte"El circ de Frannia" no ha guanyat, però el projecte no es mata; té unes il·lustracions massa belles per fer-les morir.

Avui he somniat amb un nen que es deia Mr. Parrow i un bebé-calamar que tintava una peixera.

Avui he dinat al cau de cada dia, però he pensat més en el camí de roses que través per arribar-hi que en les quatre parets obscures que m'esperen.

Avui estic contenta.


3 comentarios:

Giorgio Grappa dijo...

Fotre! Quantes coses en un únic dia! No m'estranya que estigues contenta.

Aprofitaràs avui per descansar?

Besets!

Anónimo dijo...

La lectura del teu avui, inesperadament, també ha alegrat el meu dia. I això que no està parat ni al mateix temps, ni al mateix espai...

Anónimo dijo...

Trob que són tan poques, Giorgio. Quan arriba la calor sempre em trob congelada.
Gràcies, Josep Manel, com sempre.